Greitoji paieška

Tortas su apelsininiu kremu

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Tešlai sviestą sutarkuojame burokine trintuve ir sumaišome su miltais bei pienu. Stipriai neminkome! Tešlą 1 vai. paliekame šaltai. Tuomet iškočiojame ir išpjauname 8-10 lakštų ir iškepame 170-200 C temperatūroje. Iš likusios tešlos pjaunant lakštus iškepame kepinius trupiniams. Kremui puodelyje ar keptuvėje ištirpiname 100g sviesto. Sumaišome su miltais ir nuolat maišydami supilame pieną. Suberiame cukrų, vanilinį cukrų, nutarkuotą 1 apelsino žievelę ir supilame išspaustas apelsinų sultis. Tuomet nenukeldami nuo ugnies įmaišome kiaušinių plakinį. Kremui vėstant įmaišome likusį sviestą. Kremas turi būti grietinės tirštumo. Jį galima paskaninti romu ar konjaku. Kremu pertepame lakštus, torto šonus ir viršų. Šonus ir viršų apibarstome trupiniais. Paliekame nakčiai kambario temperatūroje. Papuošiame cukraus pudra panaudodami trafaretą ir konditeriniais karoliukais.

Ingredientai

  • Apelsinai:3 vnt. (kremui)
  • Cukraus pudra:(papuošimui)
  • Cukrus:1 stiklinė (kremui)
  • Kiaušiniai:2-3 vnt. (kremui)
  • Konditeriniai karoliukai:(papuošimui)
  • Miltai:6 stiklinės (0,5 stiklinės kremui)
  • Pienas:3 stiklinės (2 stiklinės kremui)
  • Sviestas:600 g. (200 kremui)
  • Vanilinis cukrus:1 pakelis (kremui)
Kategorijos:
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 7 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?