Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas:
Šokoladą ištirpinti ant garų vonelės nuolat maišant. Cukrų ir vandenį pilti į puodą storu dugnu, maišyti kol ims virti. Tada nebemaišyti ir leisti karamelizuotis (paruduoja). Supilti į cukrų riešutus, pamaišyti ir supilti masę į skardą pateptą aliejumi, išlyginti mentele. Kai sustings sumalti su blenderiu (kombainu) į trupinius. Į smulkiai sulaužytą šokoladą pilti beveik užvirintą grietinėlę, išmaišyti, sudėti karamelės-riešutų trupinius, išmaišyti. Sudėti į indą, išlyginti ir įdėti 0,5 val į šaldytuvą. Tada išimti, formuoti norimos formos saldainius, juos volioti cukraus pudroje, arba kakavoje, arba lydytame šokolade.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |