Greitoji paieška

Vaisiai tešloje

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 45 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Orkaitę įkaitinti 190C. Vaisius ir uogas sudėti į dubenį kartu su cukrumi bei actu. Viską pakaitinti ant mažos ugnies, kol vaisiai ir uogos pradės leisti sultis. Viską supilti į karščiui atsparų indą. Viršutinė dalis: sviestą kapoti kartu su miltais, kol gausis trupiniai. Įdėti cukraus, druskos, gerai išmaišyti. Tada supilti pasukas. Iš gautos tešlos formuoti rutuliukus ir mesti juos ant karštų vaisių, uogų mišinio. apibarstyti paviršių cukrumi. Kepti apie 30 min., pateikti su vaniliniais ledais.

Ingredientai

  • Abrikosai:2 vnt. (supjaustyti gabalėliais)
  • Avietės:1 indelis
  • Balzaminis actas:1 šaukštelis
  • Cukraus pudra:(apibarstymui)
  • Cukrus:70 gr.
  • Gervuogės:1 indelis
  • Kriaušės:1 vnt. (supjaustyta gabalėliais)
  • Melynės:1 indelis
  • Miltai:225 gr.
  • Pasukos:130 ml
  • Rabarbarai:1 kotelis
  • Sviestas:110 gr.
  • Vaniliniai ledai:
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?