Paruošiamas per: 4 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Sumaišyti miltus, kmynus ir druską ir viduryje padaryti duobutę. Dubenėlyje sumaišyti mieles su pienu ir medumi. Supilti į miltus. Supilti vandenį ir palaipsniui nuo kraštų įmaišyti miltus, kol susiformuos tešla. Ant miltais pabarstyto paviršiaus tešlą minkyti 8 - 10 min., kol ji taps lygi ir elastinga. Dėti tešlą į aliejumi pateptą dubenį, uždengti aliejumi patepta maistine plėvele ir šiltai kildinti apie 3 val., kol padvigubės. Pakilusią tešlą lengvai paminkyti, suformuoti kepalą ir įdėti į kepimo popieriumi išklotą skardą. Pabarstyti rupaus malimo miltais, uždengti ir kildinti, kol padvigubės - 1 - 1,5 val. Orkaitę įkaitinti iki 200ºC. Aštriu peiliu padaryti kepale dvi įpjovas. Kepti 30 - 35 min. Ataušinti ant grotelių.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |