Bifšteksas tešloje
Angliškas bifštekso tešloje receptas.
|
|
Bulgariška musakaGreitai paruošiamas, sotus ir nebrangus apkepas su mėsa ir bulvėmis. Skanaus ;). 1 val. 0 min.
Vidutinis
|
|
Olandiškas valstiečių omletasNesunkiai paruošiamas, labai sotus ir skanus omletas pagal olandišką receptą. 1 val. 0 min.
Vidutinis
|
|
|
|
|
|
Bulvių ir žiedinių kopūstų apkepasLengvas, greitai paruošiamas patiekalas. Skanaus ;) 50 min.
Lengvas
|
|
Varškės-obuolių apkepascukrus, džiūvėsėliai, kiaušiniai, obuoliai, sirupas, sviestas, varškė 50 min.
Lengvas
|
|
|
|
|
|
Obuolių ir juodos duonos apkepascinamonas, cukrus, gvazdikėliai, juoda duona, obuoliai, pienas, razinos, sviestas 30 min.
Lengvas
|
|
Žiedinių kopūstų ir žuvies apkepasdruska, džiūvėsėliai, kiaušinis, miltai, nuoviralas, petražolės lapeliai, pienas, riebalai, žiedinis kopūstas, žuvis 1 val. 10 min.
Lengvas
|
|
Apkepti žiediniai kopūstaidruska, džiūvėsėliai, fermentinis sūris, kiaušiniai, miltai, pienas, pipirai, riebalai, sviestas, žiedinis kopūstas 1 val. 10 min.
Vidutinis
|
|
Kopūstų ir mėsos apkepasbulvės, dešra, druska, kopūstas, pomidorai, riebalai, sviestas, svogūnas 1 val. 0 min.
Lengvas
|
|
Pyrago ir obuolių apkepasGardus pyragas, ypač tinkantis su pienu arba vaisių sultimis. 50 min.
Vidutinis
|
|
|
|
Rabarbarų ir makaronų apkepascukrus, džiūvėsėliai, krakmolas, makaronai, pienas, rabarbarai, sviestas, vanilinis cukrus 30 min.
Lengvas
|
|
Ryžių apkepas su kiaušiniaisdruska, grietinė, kiaušiniai, krapai, miltai, ryžiai, sviestas 30 min.
Lengvas
|
|
|
|
Žiedinių kopūstų ir kazlėkų apkepasdruska, fermentinis sūris, juoda duona, kazlekai, kiaušiniai, malti juodieji pipirai, petražolių lapeliai, pienas, sviestas, žiediniai kopūstai 1 val. 10 min.
Lengvas
|
|
Žiedinių kopūstų apkepascitrinų sultys, cukrus, druska, džiūvėsėliai, fermentinis sūris, kiaušiniai, malti juodieji pipirai, miltai, pienas, sviestas, žiediniai kopūstai 1 val. 10 min.
Lengvas
|
|
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |