Greitoji paieška

Kriaušė su raudonu vynu

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(5 žvaigždutės; balsavo: 2)
4 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Desertas...

Gaminimas

Puode kuriame telpa stačia kriaušė, sumaišykite raudoną vyną, cukrų, ir citrinos žievelę.

Virkite užpilą maždaug 5 minutes.

Nulupkite kriaušę ir išpjaukite žiedelius bet pasilikite kotelius.

Sudėkite stačia kriaušę į puodą, jei kriaušė nėra visiškai apsemta įpilkite daugiau vyno kad apsemtų.

Uždenkite puodą ir virkite ant silpnos ugnies, kol vaisiai šiek tiek suminkštės, t.y. 10 – 15 minučių, jai pavirus palikite kriaušę atvėsti užpile.

Išimkite kriaušę ir nuvarvinkite skystį sudėkite jas į serviravimo indą, arba į mažus indelius.

Nukoškite raudono vyno užpilą ir virkite kol šiek tiek sutirštės, galima užpilą pagardinti druska su pipirais, tai pat supilama sumaišytas su vandeniu krakmolas, kai užverda nukelti nuo ugnies ir palaukti kol šiek tiek atvės.

Supilkite užpilą ant kriaušių ir atšaldyti.

Aplinkui puošiame karameliniu padažu ir melisos lapeliais.

SKANAUS :)

Ingredientai

  • Bulvių krakmolas:2 šaukštai (tirpinti mažame kiekyje vandens)
  • Cinamonas:2 lazdelės
  • citrininos žievelė:1/2 citrinos
  • Cukrus:40 g.
  • karamelinis padažas:papuošimui
  • Kriaušės:1 vnt. (prinokusi ir su koteliu )
  • melisos lapeliai:papuošimui
  • Raudonas vynas:1/2 butelio (pusiau saldaus)
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Alinakk
Prieš 7 m.
Grupė: Pradedantieji
Įvertino:

labai skanu

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?