Paruošiamas per: 1 val. 39 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Džiovintus vaisius (obuoliai, kriaušės) nuplaukite, užpilkite šaltu vandeniu, sudėkite cinamoną, gvazdikėlius ir 10 - 15 min. pavirinkite.
Juodą duoną sudžiovinkite ir užplikykite verdančiu vandeniu su vaisiais, palikite 10 - 12 val. Po to išrūgusią duoną su vaisiais perkoškite, sudėkite cukrų bei su cukrumi ištrintas mieles ir rauginkite. Po 20 - 24 val. nugraibykite putas, girą supilstykite į butelius arba sandariai uždaromus indus, juos uždarykite ir laikykite šaltoje patalpoje. Po 1 - 2 parų girą galėsite gerti.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |