Greitoji paieška

Aukštaičių gira

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 39 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(5 žvaigždutės; balsavo: 1)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Džiovintus vaisius (obuoliai, kriaušės) nuplaukite, užpilkite šaltu vandeniu, sudėkite cinamoną, gvazdikėlius ir 10 - 15 min. pavirinkite.

Juodą duoną sudžiovinkite ir užplikykite verdančiu vandeniu su vaisiais, palikite 10 - 12 val. Po to išrūgusią duoną su vaisiais perkoškite, sudėkite cukrų bei su cukrumi ištrintas mieles ir rauginkite. Po 20 - 24 val. nugraibykite putas, girą supilstykite į butelius arba sandariai uždaromus indus, juos uždarykite ir laikykite šaltoje patalpoje. Po 1 - 2 parų girą galėsite gerti.

Ingredientai

  • Cinamonas:truputis
  • Cukrus:100 g.
  • Džiovinti vaisiai:150 g.
  • Gvazdikėliai:2 vnt.
  • Juoda duona:200 g.
  • Mielės:5 g.
  • Vanduo:1300 g.
Kategorijos:
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

rugile
Prieš 12 m.
Grupė:
Įvertino:

nustabus gerimas

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?