Greitoji paieška

Aukštaičių gira

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 39 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(5 žvaigždutės; balsavo: 1)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Džiovintus vaisius (obuoliai, kriaušės) nuplaukite, užpilkite šaltu vandeniu, sudėkite cinamoną, gvazdikėlius ir 10 - 15 min. pavirinkite.

Juodą duoną sudžiovinkite ir užplikykite verdančiu vandeniu su vaisiais, palikite 10 - 12 val. Po to išrūgusią duoną su vaisiais perkoškite, sudėkite cukrų bei su cukrumi ištrintas mieles ir rauginkite. Po 20 - 24 val. nugraibykite putas, girą supilstykite į butelius arba sandariai uždaromus indus, juos uždarykite ir laikykite šaltoje patalpoje. Po 1 - 2 parų girą galėsite gerti.

Ingredientai

  • Cinamonas:truputis
  • Cukrus:100 g.
  • Džiovinti vaisiai:150 g.
  • Gvazdikėliai:2 vnt.
  • Juoda duona:200 g.
  • Mielės:5 g.
  • Vanduo:1300 g.
Kategorijos:
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

rugile
Prieš 8 m.
Grupė:
Įvertino:

nustabus gerimas

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?