Paruošiamas per: 1 val. 39 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Duoną supjaustykite riekutėmis, sudžiovinkite, užplikykite verdančiu vandeniu ir palikite 12 val. Po to skystį nuplikite, į jį sudėkite cukrų, razinas bei mieles, ištrintas su cukrumi. Indą pridenkite ir rauginkite 15 - 20 val. Atsiradusius paviršiuje putas nugraibykite. Išrūgusią girą supilstykite į butelius arba uždaromą indą ir pridėkite razinų. Jei pilsite į butelius, tai dėkite po vieną raziną, po to užkimškite kamščiais ir pastatykite šaltoje patalpoje. Po 1 - 2 parų girą galėsite gerti.
Taip girą galima išlaikyti 2 - 3 savaites.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |