Greitoji paieška

Džiovintų vaisių gira

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 39 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Džiovintus vaisius (obuoliai, kriaušės) nuplaukite, užplikykite verdančiu vandeniu. 1 - 2 dienas palaikykite šiltoje patalpoje, kad visas vaisių skonis ir kvapas pareitų į girą ir ši pradėtų nežymiai rūgti.

Po 1 - 2 dienų girą nupilkite, suberkite į ją cukrų. Palaikykite 24 - 36 val. , kol gira pradės smarkiai rūgti ir paviršiuje atsiras putos. Jas nugraibykite, o girą supilstykite į butelius arba sandariai uždaromus indus. Suberkite razinas, užkimškite, palaikykite 4 - 6 val. kambario temperatūroje, po to išneškite į šaltą patalpą.

Ingredientai

  • Cukrus:150 g.
  • Džiovinti vaisiai:75 g.
  • Mielės:4 g.
  • Razinos:10 g.
  • Vanduo:1100 g
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?