Greitoji paieška

Džiovintų vaisių gira

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 39 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Džiovintus vaisius (obuoliai, kriaušės) nuplaukite, užplikykite verdančiu vandeniu. 1 - 2 dienas palaikykite šiltoje patalpoje, kad visas vaisių skonis ir kvapas pareitų į girą ir ši pradėtų nežymiai rūgti.

Po 1 - 2 dienų girą nupilkite, suberkite į ją cukrų. Palaikykite 24 - 36 val. , kol gira pradės smarkiai rūgti ir paviršiuje atsiras putos. Jas nugraibykite, o girą supilstykite į butelius arba sandariai uždaromus indus. Suberkite razinas, užkimškite, palaikykite 4 - 6 val. kambario temperatūroje, po to išneškite į šaltą patalpą.

Ingredientai

  • Cukrus:150 g.
  • Džiovinti vaisiai:75 g.
  • Mielės:4 g.
  • Razinos:10 g.
  • Vanduo:1100 g
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?