Paruošiamas per: 1 val. 39 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Džiovintus vaisius (obuoliai, kriaušės) nuplaukite, užplikykite verdančiu vandeniu. 1 - 2 dienas palaikykite šiltoje patalpoje, kad visas vaisių skonis ir kvapas pareitų į girą ir ši pradėtų nežymiai rūgti.
Po 1 - 2 dienų girą nupilkite, suberkite į ją cukrų. Palaikykite 24 - 36 val. , kol gira pradės smarkiai rūgti ir paviršiuje atsiras putos. Jas nugraibykite, o girą supilstykite į butelius arba sandariai uždaromus indus. Suberkite razinas, užkimškite, palaikykite 4 - 6 val. kambario temperatūroje, po to išneškite į šaltą patalpą.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |