Greitoji paieška

Kava Itališkai

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 10 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(3 žvaigždutės; balsavo: 2)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Kavinuką užvirti ne su vandeniu, o su pienu. Pagal Itališkas tradicijas, perkošti tiesiai į porcelialinį kavos puoduką. Cukraus į kavą neberti, o patiekti atskirai.

Ingredientai

  • Cukrus:pagal skonį
  • Kava:pagal skonį
  • Pienas:1 stiklinė
Žymės:
Kategorijos:
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

asta
Prieš 11 m.
Grupė:
Įvertino:

tai tipo vandenio nereikia?

VetrungeJ
Prieš 13 m.
Grupė:
Įvertino:

Pabandziau ,tai labai skanu

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?