Greitoji paieška

Kava Itališkai

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 10 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(3 žvaigždutės; balsavo: 2)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Kavinuką užvirti ne su vandeniu, o su pienu. Pagal Itališkas tradicijas, perkošti tiesiai į porcelialinį kavos puoduką. Cukraus į kavą neberti, o patiekti atskirai.

Ingredientai

  • Cukrus:pagal skonį
  • Kava:pagal skonį
  • Pienas:1 stiklinė
Žymės:
Kategorijos:
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

asta
Prieš 6 m.
Grupė:
Įvertino:

tai tipo vandenio nereikia?

VetrungeJ
Prieš 9 m.
Grupė:
Įvertino:

Pabandziau ,tai labai skanu

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?