Paruošiamas per: 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Kmynus nuplaukite ir supilkite į puodą. Užpilkite vandeniu ir virinkite, kol sunka nuo kmynų bus nebekarti, ataušinkite ir atsargiai nupilkite. Sudėjus cukrų ir su cukrumi ištrintas mieles, uždenkite ir pastatykite šiltai parai. Kai paviršiuje atsiras tirštų putų, jas nugriebkite samčiu, supilstykite į butelius, įdėkite po vieną raziną, gerai užkimškite ir palaikykite kambario temperatūroje. Po to laikykite šaltoje vietoje, buteliukus suguldykite. Galite gerti po 3 - 5 dienų.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |