Greitoji paieška

Kmynų gira

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Kmynus nuplaukite ir supilkite į puodą. Užpilkite vandeniu ir virinkite, kol sunka nuo kmynų bus nebekarti, ataušinkite ir atsargiai nupilkite. Sudėjus cukrų ir su cukrumi ištrintas mieles, uždenkite ir pastatykite šiltai parai. Kai paviršiuje atsiras tirštų putų, jas nugriebkite samčiu, supilstykite į butelius, įdėkite po vieną raziną, gerai užkimškite ir palaikykite kambario temperatūroje. Po to laikykite šaltoje vietoje, buteliukus suguldykite. Galite gerti po 3 - 5 dienų.

Ingredientai

  • Cukrus:0,5-1 kg
  • didžiosios razinos:25g
  • Kmynai:1 litras
  • Mielės:40g
  • Vanduo:6 - 8 l
Žymės:
Kategorijos:
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?