Greitoji paieška

Lietuviška gira

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 39 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(5 žvaigždutės; balsavo: 1)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Duoną suraikykite, sudžiovinkite, užpilkite verdančiu vandeniu ir palikite 10 - 12 val. Po to duoną perkoškite, į skystį sudėkite cukrų, razinas, mieles, ištrintas su cukrumi, išvirtus ir atvėsintus apynius. Rauginkite 20 - 24 val. Paskui nugraibykite atsiradusias putas, girą supilstykite į butelius arba sandariai uždaromus indus ir pastatykite šaltoje patalpoje. Po 1 - 2 parų girą galėsite gerti.

Ingredientai

  • Apyniai:2 g.
  • Cukrus:100 g.
  • Juoda duona:200 g.
  • Mielės:5 g.
  • Razinos:5 g.
  • Vanduo:1300 g.
Kategorijos:
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?