Greitoji paieška

Lietuviška gira

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 39 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(5 žvaigždutės; balsavo: 1)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Duoną suraikykite, sudžiovinkite, užpilkite verdančiu vandeniu ir palikite 10 - 12 val. Po to duoną perkoškite, į skystį sudėkite cukrų, razinas, mieles, ištrintas su cukrumi, išvirtus ir atvėsintus apynius. Rauginkite 20 - 24 val. Paskui nugraibykite atsiradusias putas, girą supilstykite į butelius arba sandariai uždaromus indus ir pastatykite šaltoje patalpoje. Po 1 - 2 parų girą galėsite gerti.

Ingredientai

  • Apyniai:2 g.
  • Cukrus:100 g.
  • Juoda duona:200 g.
  • Mielės:5 g.
  • Razinos:5 g.
  • Vanduo:1300 g.
Kategorijos:
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?