Paruošiamas per: 1 val. 39 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Duoną suraikykite, sudžiovinkite, užpilkite verdančiu vandeniu ir palikite 10 - 12 val. Po to duoną perkoškite, į skystį sudėkite cukrų, razinas, mieles, ištrintas su cukrumi, išvirtus ir atvėsintus apynius. Rauginkite 20 - 24 val. Paskui nugraibykite atsiradusias putas, girą supilstykite į butelius arba sandariai uždaromus indus ir pastatykite šaltoje patalpoje. Po 1 - 2 parų girą galėsite gerti.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |