Paruošiamas per: 13 val. 20 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Lietuviška gira yra laikoma vienu iš lietuvių nacionalinių gėrimų. Ši gira yra gana stipri, dėl to gali ilgiau stovėti. Puikiai tinka tiek atsigaivinti, tiek patiekti ant šventiško stalo.
Vanduo virinamas su apyniais 20 min. Atvėsęs skystimas nukošiamas, į jį dedama cukrus, medus, iškildytos mielės, duonos pluta ir pastatoma šiltai, kad gerai išrūgtų. Laikoma šiltai apie 12 - 16 val.
Po to gira supilstoma į butelius ir laikoma šaltai. Po 2 - 3 dienų gira galima gerti.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |