Paruošiamas per: 1 val. 39 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Spanguolės perrenkamos, nuplaunamos ir, užpylus 3 l. vandens, kaitinamos, kol pradeda sproginėti. Tada perkošiama, uogos pertrinamos pro sietą, suberiamas cukrus ir papildoma virintu iki 30 laipsnių atvėsintu vandeniu, kad būtų 10 l. Į jį sudedamos su cukrumi ištrintos mielės ir, pridengus drobule, rauginama vieną parą. Putos nugraibomos, kai jos užsideda ant viso giros paviršiaus. Tada gira perkošiama, supilstoma į butelius, į kiekvieną įdedama po raziną. Buteliai užkemšami ir išnešami į rūsį. Geriama po 3 dienų.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |