Greitoji paieška

Karštas punčas

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Prieskoniai išverdami vandenyje ir nukošiami. Į vandenį suberiamas cukrus, supilama 1 citrinos ir 1 apelsino sultys bei romas ir dar kartą užvirinama.

Karštas punšas paduodamas aukštose taurėse, stikliniuose ar keramikiniuose puodeliuose.

Ingredientai

  • Apelsinas:1 vnt.
  • apelsino žievelė:truputis
  • Cinamonas:truputis
  • Citrina:1 vnt.
  • Citrinos žievelė:truputis
  • Cukrus:1/2 kg.
  • Gvazdikėliai:truputis
  • Romas:1/2 l.
  • Vanduo:1 l.
  • Vanilė:truputis
Žymės:
Kategorijos:
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?