Greitoji paieška

Karštas punčas

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Prieskoniai išverdami vandenyje ir nukošiami. Į vandenį suberiamas cukrus, supilama 1 citrinos ir 1 apelsino sultys bei romas ir dar kartą užvirinama.

Karštas punšas paduodamas aukštose taurėse, stikliniuose ar keramikiniuose puodeliuose.

Ingredientai

  • Apelsinas:1 vnt.
  • apelsino žievelė:truputis
  • Cinamonas:truputis
  • Citrina:1 vnt.
  • Citrinos žievelė:truputis
  • Cukrus:1/2 kg.
  • Gvazdikėliai:truputis
  • Romas:1/2 l.
  • Vanduo:1 l.
  • Vanilė:truputis
Žymės:
Kategorijos:
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?