Paruošiamas per: 1 val. 39 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Prinokusios kietos slyvos nuplaunamos, perpjaunamos pusiau ir, išėmus kauliukus, sudedamos į stiklainius. Iš cukraus ir vandens išverdamas sirupas, atšaldomas ir, užpylus ant slyvų, pridengus metaliniais dangteliais, 1 l. stiklainiai 85 laipsnių temperatūroje kaitinami 20 min. Po to indai hermetiškai uždaromi.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
siek tiek sunkoka suprasti ,atsaldyti tai aisku bet kaip ji kaitinti 85 laipsniu temperaturoje tai neaisku????......
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |