Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Nuplautos, be kauliukų slyvos (vengrinės) sudedamos į verdantį sirupą (jis gaminamas iš 1,5 kg. cukraus ir 4 stiklinių vandens bei prieskonių - cinamono ir gvazdikėlių).
Į verdantį sirupą sudėjus, slyvos kaitinamos maždaug 85 laipsnių temperatūroje 3 - 5 min. Po to skylėtu samčiu sudedamos į stiklainius. Sirupas dar paverdamas 2 - 3 min. ir tik tada užpilamas ant slyvų iki pat stiklainių viršaus. Stiklainiai tuoj sandariai uždaromi.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |