Greitoji paieška

Krušonas

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 20 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Supjaustyti vaisiai (apelsinai, ananasai, braškės, vyšnios ir t.t) ar uogos dedami į stiklinę uždengiamą vazą, apibarstomi cukrumi, užpilami vynu bei likeriu.

Uždengus vazą, krušonas pastatomas šaltai 1 val. (kad cukrus ištirptų).

Ingredientai

  • Baltasis vynas:1 butelis
  • Cukrus:250 g.
  • likeris:1 stiklinė
  • vaisiai ar uogos:500 g.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?