Greitoji paieška

Pieno likeris

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 39 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Į trilitrinį stiklainį įdedama vanilės lazdelė, dviejų citrinų žievelės geltonasis sluoksnis ir išspaudžiamos jų sultys, sudedamas gabalinis cukrus, supilamas pienas bei spiritas. Uždaroma plastmasiniu dangteliu ir pastatoma saulėje. Kad cukrus ištirptų, stiklainis kelis kartus per dieną suplakamas. Cukrui ištirpus, likeriui leidžiama nusistovėti. Prieš vartojimą jis perkošiamas. Likusią saldžią masę galima suvartoti tortams arba pyragams pertepti.

Ingredientai

  • Citrinos:2 vnt.
  • gabalinis cukrus:1 kg.
  • Pienas:1 l.
  • Spiritas:1 l.
  • vanilės lazdelė:1 vnt.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?