Paruošiamas per: 1 val. 39 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Į trilitrinį stiklainį įdedama vanilės lazdelė, dviejų citrinų žievelės geltonasis sluoksnis ir išspaudžiamos jų sultys, sudedamas gabalinis cukrus, supilamas pienas bei spiritas. Uždaroma plastmasiniu dangteliu ir pastatoma saulėje. Kad cukrus ištirptų, stiklainis kelis kartus per dieną suplakamas. Cukrui ištirpus, likeriui leidžiama nusistovėti. Prieš vartojimą jis perkošiamas. Likusią saldžią masę galima suvartoti tortams arba pyragams pertepti.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |