Greitoji paieška

Pieno šampanas

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 39 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(5 žvaigždutės; balsavo: 2)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Šviežios išrūgos pavirinamos ir paliekamos, kad nusistotų. Paskiau atsargiai nupilamos nuo drumzlių, sumaišomos su vandeniu, užvirinamos, ir suberiamas cukrus. Kai šis ištirpsta ir skystis ataušta iki 30 laipsnių, sudedamos su cukrumi ištrintos mielės ir razinos. Šiltai rauginama parą. Paskui nugriebiamos putos, šampanas supilstomas į butelius ir į kiekvieną jų įdedama po raziną. Šampanas laikomas šaltai.

Galima gerti po 3 dienų.

Ingredientai

  • Cukrus:800 g.
  • išrūgos:5 l.
  • Mielės:20 g.
  • Razinos:250-500 g.
  • Vanduo:5 l.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

vilma
Prieš 9 m.
Grupė:
Įvertino:

tiek isrugu esu ispylus, kad buciau anksciau zinojus apie sita reikala :) pasigaminau, skanu! net negalvojau, kad is isrugu galima toki skoni isgauti..

danguole
Prieš 9 m.
Grupė:
Įvertino:

pakankamai geras gerimas. teko gamint

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?