Greitoji paieška

Pieno šampanas

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(5 žvaigždutės; balsavo: 3)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Šviežios išrūgos pavirinamos ir paliekamos, kad nusistotų. Vėliau atsargiai nupilamos nuo drumzlių, sumaišoma su vandeniu, užvirinamos ir supilamas cukrus. Kai šis ištirpsta ir skystis ataušta iki 30C, sudedamos su cukrumis ištrintos mielės ir razinos. Šiltai rauginama 1 parą. Vėliau nugraibomos putos, ir šampanas supilstomas į butelius. Į kiekvieną butelį įdedama po raziną. Šampanas laikomas šaltai.

Pieno šampaną galima vartoti po 3 dienų.

Ingredientai

Žymės:
Kategorijos:
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

maryte
Prieš 7 m.
Grupė:
Įvertino:

kaziuko mugeje paragavau. Labai patiko,o ir gamyba nesudetinga pasirodo. Tikrai darysiu

Violeta
Prieš 7 m.
Grupė:
Įvertino:

Tai labai skanus lengvai pagaminamas gėrimas

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?