Paruošiamas per: 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Šviežios išrūgos pavirinamos ir paliekamos, kad nusistotų. Vėliau atsargiai nupilamos nuo drumzlių, sumaišoma su vandeniu, užvirinamos ir supilamas cukrus. Kai šis ištirpsta ir skystis ataušta iki 30C, sudedamos su cukrumis ištrintos mielės ir razinos. Šiltai rauginama 1 parą. Vėliau nugraibomos putos, ir šampanas supilstomas į butelius. Į kiekvieną butelį įdedama po raziną. Šampanas laikomas šaltai.
Pieno šampaną galima vartoti po 3 dienų.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
kaziuko mugeje paragavau. Labai patiko,o ir gamyba nesudetinga pasirodo. Tikrai darysiu
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |