Paruošiamas per: 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Uogos perrenkamos, nuplaunamos, išspaudžiamos sultys ir pastatomos šaltame kambaryje. Išspaudos užpilamos karštu vandeniu ir verdamos 4-6 min. Po to nuoviras perkošiamas, suberiamas cukrus, užvirinama, nugriebiamos putos.
Truputyje virinto šalto vandens išmaišomas krakmolas ir maišant supilamas į nukeltą nuo ugnies sirupą. Bulvių krakmolą reikia greitai užvirinti, nes ilgai verdamas jis skystėja.
Į išvirtą kisielių supilamos sultys. Kisielius supilstomas į indelius ir apibarstomas miltiniu cukrumi.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |