Greitoji paieška

Spanguolių kisielius

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 0 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Įvertinimas:
(5 žvaigždutės; balsavo: 1)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Spanguoles užpilamos šaltu vandeniu ir verdamos, kol susproginėja. Tada ištrinamos pro sietelį. Dalis skysčio su tirščiais ir prieskoniais paverdama, iškošiama (tiščiai išmetami). Į kaitinamą skysti supilamas skysčio dalyje išleistas bulvių krakmolas. Užvirus sudedamos pertrintos spanguolės.

Ingredientai

  • Apelsinų žievelės:keli griežinėliai
  • Bulvių krakmolas:2 šaukštai
  • Cinamonas:pagal skonį
  • Cukrus:4 šaukštai
  • Gvazdikėliai:pagal skonį
  • Spanguolės:1 stiklinė
  • Vanduo:3 stiklinės
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?