Greitoji paieška

Spanguolių kisielius

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 0 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Įvertinimas:
(5 žvaigždutės; balsavo: 1)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Spanguoles užpilamos šaltu vandeniu ir verdamos, kol susproginėja. Tada ištrinamos pro sietelį. Dalis skysčio su tirščiais ir prieskoniais paverdama, iškošiama (tiščiai išmetami). Į kaitinamą skysti supilamas skysčio dalyje išleistas bulvių krakmolas. Užvirus sudedamos pertrintos spanguolės.

Ingredientai

  • Apelsinų žievelės:keli griežinėliai
  • Bulvių krakmolas:2 šaukštai
  • Cinamonas:pagal skonį
  • Cukrus:4 šaukštai
  • Gvazdikėliai:pagal skonį
  • Spanguolės:1 stiklinė
  • Vanduo:3 stiklinės
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?