Paruošiamas per: 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Nuplautos uogos ir pusė razinų užplikoma 3 l. karšto vandens. Pridengus marle, palaikoma 2 - 3 dienas, kad įrūgtų.
Po to uogos pavirinamos ir perkošiama. Į skystį supilamas cukrus, pavirintas su 2 l. vandens.
Atvėsęs gėrimas supilstomas į butelius, įmetama po vieną raziną, užkemšama kamščiais ir laikoma šaltai.
Po 1 - 2 dienų tinka gerti.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |