Vyšnių kisielius

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Išėmus iš vyšnių kaulelius, uogos užbarstomos cukrumi ir palaikomas apie valandą, kol atsiranda sulčių.

Vyšnių kauleliai užpilami puse stiklinės vandens, užvirinami ir nupiltos nuoviros sumaišomos su nukoštomis vyšnių sultimis (skysčio turi būti 1 stiklinė).

Sultis užvirinus, sudedamas išleistas šaltame vandenyje krakmolas ir pavirinama.

Uogos sudedamos į stiklinį pusdubenį ir, užpylus pravėsintu kisieliumi, atšaldomos.

Paduodant papuošiama plakta grietine.

Ingredientai

  • Cukrus:3 šaukštai
  • Krakmolas:20 g.
  • Vyšnios:500 ml
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 7 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?