Greitoji paieška

Gruzdinti pievagrybiai

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 15 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(4 žvaigždutės; balsavo: 1)
7 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Vegetariškas patiekalas.

Gaminimas

Grybus nuplauti, nusausinti. Kiaušinius išplakti.

Kiekvieną pievagrybį pamerkti į kiaušinio plakinį, o vėliau į džiūvėsėlius ir dėti virti į įkaitintą aliejų.

Išgriebtus pievagrybius dėti ant popierinės servetėlės ir apibarstyti druska bei pipirais.

Skaniausi karšti.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

kerolyn
Prieš 8 m.
Grupė:
Įvertino:

man patiko):

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?