Greitoji paieška

Gruzdinti pievagrybiai

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 15 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(4 žvaigždutės; balsavo: 1)
7 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Vegetariškas patiekalas.

Gaminimas

Grybus nuplauti, nusausinti. Kiaušinius išplakti.

Kiekvieną pievagrybį pamerkti į kiaušinio plakinį, o vėliau į džiūvėsėlius ir dėti virti į įkaitintą aliejų.

Išgriebtus pievagrybius dėti ant popierinės servetėlės ir apibarstyti druska bei pipirais.

Skaniausi karšti.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

kerolyn
Prieš 12 m.
Grupė:
Įvertino:

man patiko):

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?