Greitoji paieška

Grybai marinuoti garstyčiuose

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(3 žvaigždutės; balsavo: 2)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Šviežius grybus (šaldytus atšildyti) apkepti, kol išsiskirs sultys. Apkeptus grybus (konservuotus) dėti į indelį ir sumaišyti su smulkintu česnaku ir žalumynais. Sumaišyti visus marinato ingredientus. Užpilti grybus, išmaišyti, uždengti ir dėti 6- 8 valandoms į šaldytuvą (per tą laiką kelis kartus pamaišyti). P.S. jeigu mėgstate aštriau, įdėkite daugiau acto. Jei neturite saldžių garstyčių (labai svarbus ingredientas), įdėkite į paprastas garstyčias šaukštą medaus.

Ingredientai

  • Actas:1 šaukštas (8%)
  • Aliejus:50 ml
  • Česnakai:5-6 skiltelės
  • Druska:pagal skonį
  • Grybai:150 g.
  • Juodieji pipirai:pagal skonį
  • Krapai:
  • Petražolės:
  • Saldžiosios garstyčios:1 šaukštas
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Asta
Prieš 13 m.
Grupė:
Įvertino:

Manau, šitas būdas marinavimui žiemą netinka. Pirmadienį atsiųsiu žieminį receptą.

grybu megeja
Prieš 13 m.
Grupė:
Įvertino:

malonu butu gauti recepto autores paaiskinima: sis budas tinka rybu marinavimui ziemos atsargoms, ar tik greitam vartojimui? O gak kazkas is marinavusiu siuo budu pasidalins patirtimi? Receptas idomus, rezultatas geras, gaminau, valgeme, patiko. Pikantiskas skonis, tinkamas astriu skonio pojuciu megejams. Klausimas visiems: ar sis budas tinkamas marinavimui ziemai?

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?