Kategorijos
- Sveikas maistas
- Pigu ir greita
- Gurmanams
- Alkoholiniai
- Apkepai
- Blynų receptai
- Bulvių patiekalai
- Daržovių patiekalai
- Desertai, saldumynai
- Duonos patiekalai
- Featured
- Gėrimai, kokteiliai
- Gira
- Grybų patiekalai
- Iškylų receptai
- Įvairūs desertai
- Įvairūs patiekalai
- Jūros gėrybės
- Kalėdiniai patiekalai
- Karšti patiekalai
- Kava
- Kompotai
- Konservavimas
- Kruopų patiekalai
- Kūčių patiekalai
- Ledai ir šerbetai
- Makaronų patiekalai
- Marinavimas
- Mėsos patiekalai
- Miltiniai patiekalai
- Nealkoholiniai
- Padažai
- Paukštienos patiekalai
- Picos
- Pieno patiekalai
- Pyragai
- Receptai vaikams
- Saldainiai
- Salotos, garnyrai
- Sausainiai
- Sriubos
- Sumuštiniai
- Tortai
- Troškiniai
- Uogienės
- Uogų patiekalai
- Užkandžiai
- Vaisių patiekalai
- Žuvies patiekalai
Grybai marinuoti garstyčiuose
Gaminimas
Šviežius grybus (šaldytus atšildyti) apkepti, kol išsiskirs sultys. Apkeptus grybus (konservuotus) dėti į indelį ir sumaišyti su smulkintu česnaku ir žalumynais. Sumaišyti visus marinato ingredientus. Užpilti grybus, išmaišyti, uždengti ir dėti 6- 8 valandoms į šaldytuvą (per tą laiką kelis kartus pamaišyti). P.S. jeigu mėgstate aštriau, įdėkite daugiau acto. Jei neturite saldžių garstyčių (labai svarbus ingredientas), įdėkite į paprastas garstyčias šaukštą medaus.
Ingredientai

Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Atsiliepimai ir vertinimai
Manau, šitas būdas marinavimui žiemą netinka. Pirmadienį atsiųsiu žieminį receptą.
malonu butu gauti recepto autores paaiskinima: sis budas tinka rybu marinavimui ziemos atsargoms, ar tik greitam vartojimui? O gak kazkas is marinavusiu siuo budu pasidalins patirtimi? Receptas idomus, rezultatas geras, gaminau, valgeme, patiko. Pikantiskas skonis, tinkamas astriu skonio pojuciu megejams. Klausimas visiems: ar sis budas tinkamas marinavimui ziemai?
Naujausi receptai
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |