Grybai marinuoti garstyčiuose
Gaminimas
Šviežius grybus (šaldytus atšildyti) apkepti, kol išsiskirs sultys. Apkeptus grybus (konservuotus) dėti į indelį ir sumaišyti su smulkintu česnaku ir žalumynais. Sumaišyti visus marinato ingredientus. Užpilti grybus, išmaišyti, uždengti ir dėti 6- 8 valandoms į šaldytuvą (per tą laiką kelis kartus pamaišyti). P.S. jeigu mėgstate aštriau, įdėkite daugiau acto. Jei neturite saldžių garstyčių (labai svarbus ingredientas), įdėkite į paprastas garstyčias šaukštą medaus.
Ingredientai

Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Atsiliepimai ir vertinimai
Manau, šitas būdas marinavimui žiemą netinka. Pirmadienį atsiųsiu žieminį receptą.
malonu butu gauti recepto autores paaiskinima: sis budas tinka rybu marinavimui ziemos atsargoms, ar tik greitam vartojimui? O gak kazkas is marinavusiu siuo budu pasidalins patirtimi? Receptas idomus, rezultatas geras, gaminau, valgeme, patiko. Pikantiskas skonis, tinkamas astriu skonio pojuciu megejams. Klausimas visiems: ar sis budas tinkamas marinavimui ziemai?
Naujausi receptai
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |