Grybai marinuoti garstyčiuose

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(3 žvaigždutės; balsavo: 2)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Šviežius grybus (šaldytus atšildyti) apkepti, kol išsiskirs sultys. Apkeptus grybus (konservuotus) dėti į indelį ir sumaišyti su smulkintu česnaku ir žalumynais. Sumaišyti visus marinato ingredientus. Užpilti grybus, išmaišyti, uždengti ir dėti 6- 8 valandoms į šaldytuvą (per tą laiką kelis kartus pamaišyti). P.S. jeigu mėgstate aštriau, įdėkite daugiau acto. Jei neturite saldžių garstyčių (labai svarbus ingredientas), įdėkite į paprastas garstyčias šaukštą medaus.

Ingredientai

  • Actas:1 šaukštas (8%)
  • Aliejus:50 ml
  • Česnakai:5-6 skiltelės
  • Druska:pagal skonį
  • Grybai:150 g.
  • Juodieji pipirai:pagal skonį
  • Krapai:
  • Petražolės:
  • Saldžiosios garstyčios:1 šaukštas
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Asta
Prieš 11 m.
Grupė:
Įvertino:

Manau, šitas būdas marinavimui žiemą netinka. Pirmadienį atsiųsiu žieminį receptą.

grybu megeja
Prieš 11 m.
Grupė:
Įvertino:

malonu butu gauti recepto autores paaiskinima: sis budas tinka rybu marinavimui ziemos atsargoms, ar tik greitam vartojimui? O gak kazkas is marinavusiu siuo budu pasidalins patirtimi? Receptas idomus, rezultatas geras, gaminau, valgeme, patiko. Pikantiskas skonis, tinkamas astriu skonio pojuciu megejams. Klausimas visiems: ar sis budas tinkamas marinavimui ziemai?

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 8 m.
Svečias
Prieš 8 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 8 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 8 m.
Svečias
Prieš 8 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?