Grybai su vynu ir grietine

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 50 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

1 porcija.

Gaminimas

Nuvalytus grybus nuplaukite, užpilkite vandeniu ir pakaitinkite iki virimo. Jei turite baravykų tai juos užtenka tik nuplikyti. Grybus nuvarvinkite ir kepkite įkaitintame svieste. Kai apkeps, į grybus supilkite pusiau sausą vyną ir ant stiprios ugnies pakaitinkite, kad išgaruotų skystis bei alkoholis. Įberkite druskos, pipirų, išmaišykite, supilkite grietinę, sudėkite tarkuotą sūrį ir pakaitinkite, kad sutirštėtų.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 7 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?