Paruošiamas per: 50 min.
Sudėtingumas: Lengvas
1 porcija.
Nuvalytus grybus nuplaukite, užpilkite vandeniu ir pakaitinkite iki virimo. Jei turite baravykų tai juos užtenka tik nuplikyti. Grybus nuvarvinkite ir kepkite įkaitintame svieste. Kai apkeps, į grybus supilkite pusiau sausą vyną ir ant stiprios ugnies pakaitinkite, kad išgaruotų skystis bei alkoholis. Įberkite druskos, pipirų, išmaišykite, supilkite grietinę, sudėkite tarkuotą sūrį ir pakaitinkite, kad sutirštėtų.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |