Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Nuvalytus ir supjaustytus grybus bei svogūną pakepinkite svieste, įberkite miltų ir dar kepinkite, kol miltai paraus. Įpilkite nuoviro, įdėkite grietinės, patroškinkite ir pasūdykite. Pomidorus supjaustykite lygiomis skiltimis, dalį jų patroškinkite su grybais. Likusius iškepkite atskirai ir sudėkite ant pagaminto valgio. Papuoškite susmulkintais krapais arba krapų šakelėmis.
Patiekite su šviežiomis virtomis bulvėmis, morkomis, žiediniais kopūstais ir salotų lapelių, šviežių agurkų, ridikėlių salotomis.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |