Paruošiamas per: 45 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Užvirinkite 2 litrus vandens, į verdantį vandenį sudėkite sultinio kubelį ir kvadratėliais supjaustytas bulves bei lauro lapus ir pipirus. Kol bulvės verda, alyvuogių aliejuje apkepinkite smulkiai supjaustytą svogūną, sutarkuotą morką. Kai morkos gražiai apkeps, sudėkite nuvalytus, supjaustytus ir nuplautus grybus (tinka pievagrybiai arba miško grybai), įberkite žiupsnelį druskos, raudonėlio ir čiobrelių, ir vis pamaišant kepkite apie 5 - 7 min. Pabaigoje įdėkite šaukštą miltų, supilkite grietinėlę ir dar kelias minutes patroškinkite. Supilkite patroškintus grybus į puodą ir virkite apie 5 min.
Pagardinkite krapais.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |