Paruošiamas per: 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Grybus ir svogūnus sumalkite mėsmalėje. Į masę sudėkite virtus ryžius, kiaušinius, grietinę ir prieskonius. Padarykite kotletus, apvoliokite juos maltais džiūvėsėliais, ir kepkite iš abiejų pusių, kol apsitrauks rausva plutele. Masę daryti tirštą, kad kotletai nesutrupėtų. Jei jie vis dėl to trupa, įdėti šiek tiek miltų arba maltų džiūvėsėlių.
Patiekti su virtomis bulvėmis arba bulvių koše ir troškintomis daržovėmis.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |