Greitoji paieška

Grybų pica

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 50 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Įvertinimas:
(3 žvaigždutės; balsavo: 2)
3 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Tešlą paruoškite kaip nurodyta straipsnyje. Įkaitinkite orkaitę iki 230 laipsnių. Nuvalykite grybus ir kruopščiai nuplaukite šaltu tekančiu vandeniu. Tapšnodami popieriniais rankšluosčiais nusausinkite ir plonai supjaustykite. Į keptuvę įpilkite šaukštą aliejaus ir pakepkite grybus 2-3 minutes ant labai stiprios ugnies. Nusunkite susidariusį skystį ir suberkite petražoles bei česnakus. Pastatykite šalia. Kai tešla pakils, paminkykite ją 1 minutę ant lengvai miltais pabarstytos tešlalentės. Suformuokite picą ir dėkite į aliejumi išteptą kepamąją skardą. Picą apdėkite supjaustytais grybais, užbarstykite druskos ir pipirų. Apšlakstykite likusiu aliejumi. Kepkite, kol kraštai auksiškai pagels (apie 15-20 minučių). Patiekite karštą.

Ingredientai

  • Alyvuogių aliejus:3 šaukštai
  • Česnakai:1 skiltelė (smulkiai supjaustyta)
  • Druska:pagal skonį
  • Grybai:250 g.
  • Malti juodieji pipirai:pagal skonį
  • Petražolės:1 šaukštas (smulkiai supjaustytos)
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?