Greitoji paieška

Grybų pica

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 50 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Įvertinimas:
(3 žvaigždutės; balsavo: 2)
3 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Tešlą paruoškite kaip nurodyta straipsnyje. Įkaitinkite orkaitę iki 230 laipsnių. Nuvalykite grybus ir kruopščiai nuplaukite šaltu tekančiu vandeniu. Tapšnodami popieriniais rankšluosčiais nusausinkite ir plonai supjaustykite. Į keptuvę įpilkite šaukštą aliejaus ir pakepkite grybus 2-3 minutes ant labai stiprios ugnies. Nusunkite susidariusį skystį ir suberkite petražoles bei česnakus. Pastatykite šalia. Kai tešla pakils, paminkykite ją 1 minutę ant lengvai miltais pabarstytos tešlalentės. Suformuokite picą ir dėkite į aliejumi išteptą kepamąją skardą. Picą apdėkite supjaustytais grybais, užbarstykite druskos ir pipirų. Apšlakstykite likusiu aliejumi. Kepkite, kol kraštai auksiškai pagels (apie 15-20 minučių). Patiekite karštą.

Ingredientai

  • Alyvuogių aliejus:3 šaukštai
  • Česnakai:1 skiltelė (smulkiai supjaustyta)
  • Druska:pagal skonį
  • Grybai:250 g.
  • Malti juodieji pipirai:pagal skonį
  • Petražolės:1 šaukštas (smulkiai supjaustytos)
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?