Paruošiamas per: 50 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Tešlą paruoškite kaip nurodyta straipsnyje. Įkaitinkite orkaitę iki 230 laipsnių. Nuvalykite grybus ir kruopščiai nuplaukite šaltu tekančiu vandeniu. Tapšnodami popieriniais rankšluosčiais nusausinkite ir plonai supjaustykite. Į keptuvę įpilkite šaukštą aliejaus ir pakepkite grybus 2-3 minutes ant labai stiprios ugnies. Nusunkite susidariusį skystį ir suberkite petražoles bei česnakus. Pastatykite šalia. Kai tešla pakils, paminkykite ją 1 minutę ant lengvai miltais pabarstytos tešlalentės. Suformuokite picą ir dėkite į aliejumi išteptą kepamąją skardą. Picą apdėkite supjaustytais grybais, užbarstykite druskos ir pipirų. Apšlakstykite likusiu aliejumi. Kepkite, kol kraštai auksiškai pagels (apie 15-20 minučių). Patiekite karštą.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |