Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Nusausinti virti arba marinuoti grybai ir svogūnai sumalami. Lašiniai supjaustomi smulkiais kubeliais ir sudedami į sumaltų grybų masę. Paskui įberiama pipirų, druskos, įmušami kiaušiniai. Mišinys gerai išmaišomas.
Į keptuvę sudedamas sviestas, mišinys, ir vėl viskas išmaišoma bei pakepinama.
Paskui grybų masė sukrečiama į sviestu išteptą dubenį, suspaudžiama ir padedama atšalti.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |