Grybų sultinys

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Grybų sultinys verdamas iš džiovintų grybų. Grybai perrenkami, užpilami šaltu vandeniu (1 kg grybų 7 l vandens) ir 2-4 valandas mirkomi.

Paskui grybai išimami, sunka paliekama nusistovėti; tada ji nupilama nuo drumzlių.

Po to atgal sudedami grybai ir verdama ant mažos ugnies pusantros - dvi valandas. Išvirti grybai išimami, nuplaunami ir supjaustomi, o sultiniui vėl leidžiama nusistovėti. Vėliau jis perkošiamas.

Ingredientai

Žymės:
Kategorijos:
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 8 m.
Svečias
Prieš 8 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 8 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 8 m.
Svečias
Prieš 8 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?