Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Grybų sultinys verdamas iš džiovintų grybų. Grybai perrenkami, užpilami šaltu vandeniu (1 kg grybų 7 l vandens) ir 2-4 valandas mirkomi.
Paskui grybai išimami, sunka paliekama nusistovėti; tada ji nupilama nuo drumzlių.
Po to atgal sudedami grybai ir verdama ant mažos ugnies pusantros - dvi valandas. Išvirti grybai išimami, nuplaunami ir supjaustomi, o sultiniui vėl leidžiama nusistovėti. Vėliau jis perkošiamas.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |