Paruošiamas per: 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Geriausia kepti baravykų galvutes. Nuvalytas galvutes nuplauti, stambiai supjaustyti (mažas galvutes palikti nepjaustytas) ir pavirinti 5 minutes pasūdytame vandenyje. Išgriebtas galvutes palikti, kad nuvarvėtų vanduo, paskui pavolioti miltuose ir kepti svieste arba taukuose, kol gražiai paraus. Po to pridėti svieste kepintų svogūnų, užpilti grietine ir pakaitinti, kad užvirtų. Apvirintas baravykų galvutes galima suvilgyti išplaktame kiaušinyje, pavolioti džiūvesėliuose ir apkepti svieste, paskui dėti į orkaitę, kad baigtų kepti. Prieš tiekiant į stalą, užpilti tirpytu sviestu. Prie keptų baravykų tinka bulvių košė arba keptos bulvės.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |