Paruošiamas per: 4 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Grybus švariai nuplaukite, 3 - 4 valandas mirkykite vandeniu atskiestame piene ir jame išvirkite. Išvirtus grybus apibarstykite prieskoniais, suvilgykite išplaktame kiaušinyje, apvoliokite džiūvėsėliais, į kuriuos įmaišyta šiek tiek druskos ir pipirų, iš abiejų pusių kepkite karštuose riebaluose, kol apsitrauks rusva plutele.
Patiekite su keptomis bulvėmis arba bulvių koše, su krienų padažu ir agurkų, pomidorų arba ankštinių pipirų salotomis.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |