Greitoji paieška

Kepti šviežūs grybai

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(1 žvaigždutės; balsavo: 2)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Sausus, ką tik surinktus grybus nuvalykite. Jeigu reikia plaukite, nuplautus grybus išdžiovinkite ant servetėlės. Kotelius nupjaukite ir suvartokite kitam valgiui. Riebalus pakaitinkite, kol ims rūkti, sudėkite grybų kepures ir iš abiejų pusių apkepinkite iki rausvumo. Jei grybai trupa, juos apvoliokite miltais. Miltai apsausina grybų paviršių. Iškeptus grybus sudėkite į dubenį, apibarstykite druska ir pipirais, palaistykite riebalais, kuriuose kepė.

Patiekite su keptomis arba virtomis bulvėmis ir žalių daržovių salotomis. Prie keptų grybų tinka ir grietinės padažas.

Ingredientai

  • Druska:Pagal skonį
  • Miltai:4 - 5 šaukštai
  • Pipirai:Pagal skonį
  • Riebalai:3 - 4 šaukštai
  • šviežių grybų kepurės:600g
Žymės:
Kategorijos:
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?