Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Sausus, ką tik surinktus grybus nuvalykite. Jeigu reikia plaukite, nuplautus grybus išdžiovinkite ant servetėlės. Kotelius nupjaukite ir suvartokite kitam valgiui. Riebalus pakaitinkite, kol ims rūkti, sudėkite grybų kepures ir iš abiejų pusių apkepinkite iki rausvumo. Jei grybai trupa, juos apvoliokite miltais. Miltai apsausina grybų paviršių. Iškeptus grybus sudėkite į dubenį, apibarstykite druska ir pipirais, palaistykite riebalais, kuriuose kepė.
Patiekite su keptomis arba virtomis bulvėmis ir žalių daržovių salotomis. Prie keptų grybų tinka ir grietinės padažas.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |