Greitoji paieška

Marinuoti ar rauginti grybai su aliejumi ir bulvėmis

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(5 žvaigždutės; balsavo: 1)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Grybus išgriebti iš marinato, pridėti smulkiai pjaustytų svogūnų, išmaišyti ir, užpylus aliejumi ir grietine, patiekti su karštomis bulvėmis. Raugintus grybus, jei jie sūrūs, pamirkyti šaltame virintame vandenyje, išgriebus palikti, kad nuvarvėtų vanduo, paskui pridėti svogūnų, aliejaus ir duoti į stalą pakepintus arba šaltus su karštomis bulvėmis.

Ingredientai

  • Aliejus:1/3 stiklinės
  • Bulvės:1 kg. (virtos)
  • Marinuoti grybai:1 dubenėlis (tinka ir rauginti)
  • Svogūnai:1-2 vnt.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?