Paruošiamas per: 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Pomidorams nupjauti viršūnes, išimti sėklas su minkštimu, vidų pabarstyti druska ir pipirais.
Įdarui grybus sukapoti ir su svogūnu troškinti savo sultyse. Į troškinį galima įdėti sviesto. Vietoje šviežių grybų galima imti marinuotus.
Į ataušusius grybus įmaišyti kapotą kiaušinį, majonezą, dalį pomidorų minkštimo, prieskonius. Pomidorus prikimšti šio įdaro ir ant kiekvieno uždėti nupjautas viršūnėles.
Puošti žalumynais ir ridikėlio arba agurko griežinėliais.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |