Sviestinė grybų masė

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 30 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Išvirtus ir susmulkintus džiovintus grybus paspirginti aliejuje kartu su svogūnais, atšaldyti ir, pridėjus piene mirkyto pyrago, sumalti su mašinėle. Tą masę sumaišyti su grietine, sudėti į ištrintą iki purumo sviestą ir išsukti. Paskaninimui įdėti truputį druskos, acto, cukraus.

Ingredientai

  • Actas:2 šaukštai
  • Cukrus:pagal skonį
  • Druska:pagal skonį
  • Grietinė:2 šaukštai
  • Grybai:1 stiklinė (virtų, smulkintų)
  • Pyragas:1/2 riekelės
  • Sviestas:1 šaukštas
  • Svogūnai:1 vnt.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 7 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?