Greitoji paieška

Troškinti kiaulienos pjausneliai su grybais

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
5 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Nuluptus ir nuplautus porus supjaustykite šiaudeliais, o morkas - kubeliais. Nuplovę pomidorus, išimkite uodegėles ir supjaustykite stambiais kubeliais. Pievagrybius nuvalykite, gerai nuplaukite, nusausinkite, perpjaukite į dvi dalis. Kiaulieną išvirkite su prieskoniais, supjaustykite pjausneliais ir apkepkite su aliejumi. Pakepintus mėsos pjausniukus sudėkite į kitą indą. Į keptuvę su likusiu aliejumi sudėkite visas paruoštas daržoves, pievagrybius ir pakepinkite, daržovėms suminkštėjus, sudėkite kiaulienos pjausnelius, įdėkite grietinės, prieskonių, viską atsargiai sumaišykite ir troškinkite dar ~5 -10 min. Paruoštame gaminyje -daržovės turi būti minkštos, bet nesuirusios, mėsa minkšta ir sultinga.

Ingredientai

  • Aliejus:50 g.
  • Grietinė:50 g.
  • Joduota druska:pagal skonį
  • Juodieji pipirai:pagal skonį
  • Kiaulienos kumpis:750 g. (arba sprandinė)
  • Morkos:150 g.
  • Pievagrybiai:300 g.
  • Pomidorai:80 g.
  • Porai:100 g.
  • Universalūs prieskoniai:pagal skonį
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?