Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Nuluptus ir nuplautus porus supjaustykite šiaudeliais, o morkas - kubeliais. Nuplovę pomidorus, išimkite uodegėles ir supjaustykite stambiais kubeliais. Pievagrybius nuvalykite, gerai nuplaukite, nusausinkite, perpjaukite į dvi dalis. Kiaulieną išvirkite su prieskoniais, supjaustykite pjausneliais ir apkepkite su aliejumi. Pakepintus mėsos pjausniukus sudėkite į kitą indą. Į keptuvę su likusiu aliejumi sudėkite visas paruoštas daržoves, pievagrybius ir pakepinkite, daržovėms suminkštėjus, sudėkite kiaulienos pjausnelius, įdėkite grietinės, prieskonių, viską atsargiai sumaišykite ir troškinkite dar ~5 -10 min. Paruoštame gaminyje -daržovės turi būti minkštos, bet nesuirusios, mėsa minkšta ir sultinga.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |