Greitoji paieška

Troškinti kiaulienos pjausneliai su grybais

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
5 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Nuluptus ir nuplautus porus supjaustykite šiaudeliais, o morkas - kubeliais. Nuplovę pomidorus, išimkite uodegėles ir supjaustykite stambiais kubeliais. Pievagrybius nuvalykite, gerai nuplaukite, nusausinkite, perpjaukite į dvi dalis. Kiaulieną išvirkite su prieskoniais, supjaustykite pjausneliais ir apkepkite su aliejumi. Pakepintus mėsos pjausniukus sudėkite į kitą indą. Į keptuvę su likusiu aliejumi sudėkite visas paruoštas daržoves, pievagrybius ir pakepinkite, daržovėms suminkštėjus, sudėkite kiaulienos pjausnelius, įdėkite grietinės, prieskonių, viską atsargiai sumaišykite ir troškinkite dar ~5 -10 min. Paruoštame gaminyje -daržovės turi būti minkštos, bet nesuirusios, mėsa minkšta ir sultinga.

Ingredientai

  • Aliejus:50 g.
  • Grietinė:50 g.
  • Joduota druska:pagal skonį
  • Juodieji pipirai:pagal skonį
  • Kiaulienos kumpis:750 g. (arba sprandinė)
  • Morkos:150 g.
  • Pievagrybiai:300 g.
  • Pomidorai:80 g.
  • Porai:100 g.
  • Universalūs prieskoniai:pagal skonį
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 11 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?