Greitoji paieška

Užkepti pievagrybiai

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 15 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(3 žvaigždutės; balsavo: 3)
4 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Lengvai paruošiamas užkandis, gali būti patiektas tiek karštame, tiek šaltame pavidale.

Gaminimas

Morkas, česnaką ir sūrį susmulkiname ir išmaišome kartu su majonezu, druska bei pipirais.

Pievagrybius nuplauname ir išimame kotelius. Į kepurėles pridedame paruoštos masės.

Šauname į orkaitę kelioms minutėms. Prieš patiekiant - pabarstome raudonėliais.

Skanaus :)

Ingredientai

  • Česnakai:1-2 skiltelės
  • Druska:pagal skonį
  • Fermentinis sūris:30 g.
  • juodieji malti pipirai:pagal skonį
  • Majonezas:šaukštas
  • Morkos:1 vnt.
  • Pievagrybiai:pagal poreikį (didesni)
  • raudonėliai džiovinti:papuošimui
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?