Greitoji paieška

Žiedinių kopūstų ir kazlėkų apkepas

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 10 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Duoną išbrinkiname piene ir sumalame. Sumaišome su 2 išplaktais kiaušiniais, sudedame į sviestu pateptą kepimo formą ir išlyginame paviršių. Pasūdytame vandenyje išverdame kazlėkus ir nedidelėmis kekėmis supjaustytą žiedinį kopūstą. Paliekame papuošimui skirtus kazlėkus, o likusius sumalame arba smulkiai supjaustome, pasūdome, paskaniname pipirais ir sudedame įį kepimo formą. Ant viršaus išdėliojame žiedinio kopūsto gabalėlius, 5 palikdami papuošimui. Dubenėlyje suplakame 6 kiaušinius, sumašome su sutarkuotu fermentiniu sūriu ir supilame ant žiedinių kopūstų. Viršų papuošiame kazlėkais ir žiediniais kopūstais. Kepame 200 C temperatūroje. Iškepusį apkepą puošiame petražolių šakelėmis.

Ingredientai

  • Druska:pagal skonį
  • Fermentinis sūris:100 g.
  • Juoda duona:1/2 kepalo
  • Kazlekai:10-15 vnt.
  • Kiaušiniai:8 vnt.
  • Malti juodieji pipirai:pagal skonį
  • Petražolių lapeliai:(papuošimui)
  • Pienas:1 stiklinė
  • Sviestas:(kepimo formai ištepti)
  • Žiediniai kopūstai:1 vnt. (vidutinio dydžio)
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?