Žiedinių kopūstų ir kazlėkų apkepas

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 10 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Duoną išbrinkiname piene ir sumalame. Sumaišome su 2 išplaktais kiaušiniais, sudedame į sviestu pateptą kepimo formą ir išlyginame paviršių. Pasūdytame vandenyje išverdame kazlėkus ir nedidelėmis kekėmis supjaustytą žiedinį kopūstą. Paliekame papuošimui skirtus kazlėkus, o likusius sumalame arba smulkiai supjaustome, pasūdome, paskaniname pipirais ir sudedame įį kepimo formą. Ant viršaus išdėliojame žiedinio kopūsto gabalėlius, 5 palikdami papuošimui. Dubenėlyje suplakame 6 kiaušinius, sumašome su sutarkuotu fermentiniu sūriu ir supilame ant žiedinių kopūstų. Viršų papuošiame kazlėkais ir žiediniais kopūstais. Kepame 200 C temperatūroje. Iškepusį apkepą puošiame petražolių šakelėmis.

Ingredientai

  • Druska:pagal skonį
  • Fermentinis sūris:100 g.
  • Juoda duona:1/2 kepalo
  • Kazlekai:10-15 vnt.
  • Kiaušiniai:8 vnt.
  • Malti juodieji pipirai:pagal skonį
  • Petražolių lapeliai:(papuošimui)
  • Pienas:1 stiklinė
  • Sviestas:(kepimo formai ištepti)
  • Žiediniai kopūstai:1 vnt. (vidutinio dydžio)
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 7 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?