Greitoji paieška

Kiaulienos kepsneliai

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 50 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Kiauliena supjaustyti į 4 nedidelius gabalėlius. Nuimti nuo mėsos plėves, kad kepant mėsa nesusirauktų. Sumaišyti visus ingredientus ir ištrinti gautu marinatu mėsą. Marinuojame iki 1 val. Kepsnius galima mauti ant iešmo išilgai arumens arba dėti ant kepimo grotelių. Kepti ant karštų žarijų, dažnai vartydami (kas 5 min) ir apšlakstydami vynu. Svarbiausia, kad kepsniai išliktu sultingi. Aliejus padeda kepsneliams gražiai apskrusti. Patiekti geriausia su šviežiomis daržovėmis arba salotomis. Prie šių kepsnelių galima patiekti ant tų pačių žarijų keptų daržovių (cukinijų, bulvių puselių su lupenomis, kepto česnako ir kt.)

Ingredientai

  • Alyvuogių aliejus:1 šaukštas
  • Apelsinų sultys:1/2 stiklinės
  • Česnakai:1 skiltelė
  • Druska:pagal skonį
  • Garstyčios:1/2 šaukšto
  • Grūsti pipirai:žiupsnelis
  • Kiaulienos išpjovos:800 g.
  • Medus:1 šaukštelis
  • Sausas raudonas vynas:80 g.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?