Paruošiamas per: 50 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Kiauliena supjaustyti į 4 nedidelius gabalėlius. Nuimti nuo mėsos plėves, kad kepant mėsa nesusirauktų. Sumaišyti visus ingredientus ir ištrinti gautu marinatu mėsą. Marinuojame iki 1 val. Kepsnius galima mauti ant iešmo išilgai arumens arba dėti ant kepimo grotelių. Kepti ant karštų žarijų, dažnai vartydami (kas 5 min) ir apšlakstydami vynu. Svarbiausia, kad kepsniai išliktu sultingi. Aliejus padeda kepsneliams gražiai apskrusti. Patiekti geriausia su šviežiomis daržovėmis arba salotomis. Prie šių kepsnelių galima patiekti ant tų pačių žarijų keptų daržovių (cukinijų, bulvių puselių su lupenomis, kepto česnako ir kt.)
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |