Paruošiamas per: 1 val. 40 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Kiaulieną nuplauname, išpjauname plėves (jei jų yra), supjaustome gabalėliais. Svogūnus supjaustome žiedais, česnako skilteles - į keletą dalių. Viską sudedame į dubenį su mėsa, užpilame marinatu ir labai gerai išmaišome. Suspaudžiame, kad marinatas apsemtų mėsą. Uždengiame ir marinuojame 12 vai. Po to, jei reikia, laikome šaltai. Sumauname ant iešmų ir kepame ant žarijų, palaistome marinatu.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Sovietinis metodas, nieko naujo, įspūdingo. Valgyti galima, tačiau ar vadinti šašlykais, tai manau neteisinga.
Gvazdikėlis... su juo gal visai ir skanu. Bet paruošimas per 1 val. 40 min. - ar tiek kepti?
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |