Greitoji paieška

Kiaulienos šašlykas

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 40 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Įvertinimas:
(2 žvaigždutės; balsavo: 7)
3 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Kiaulieną nuplauname, išpjauname plėves (jei jų yra), supjaustome gabalėliais. Svogūnus supjaustome žiedais, česnako skilteles - į keletą dalių. Viską sudedame į dubenį su mėsa, užpilame marinatu ir labai gerai išmaišome. Suspaudžiame, kad marinatas apsemtų mėsą. Uždengiame ir marinuojame 12 vai. Po to, jei reikia, laikome šaltai. Sumauname ant iešmų ir kepame ant žarijų, palaistome marinatu.

Ingredientai

  • Česnakai:4 skiltelės
  • Druska:1 šaukštelis (marinatui)
  • Gvazdikėliai:3 vnt. (marinatui)
  • Juodieji pipirai:6 grūdeliai (marinatui)
  • Kiauliena:2 kg. (neriebios)
  • Laurų lapai:2 vnt. (marinatui)
  • Obuolių actas:0,5 stiklinės (marinatui)
  • Svogūnai:2 vnt.
  • Vanduo:0,5 l (marinatui)
Kategorijos:
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

krc
Prieš 7 m.
Grupė:
Įvertino:

Sovietinis metodas, nieko naujo, įspūdingo. Valgyti galima, tačiau ar vadinti šašlykais, tai manau neteisinga.

Saulius
Prieš 8 m.
Grupė:
Įvertino:

Gvazdikėlis... su juo gal visai ir skanu. Bet paruošimas per 1 val. 40 min. - ar tiek kepti?

Zmogelis
Prieš 9 m.
Grupė:
Įvertino:

Labai geras rekomenduoju isbandyti

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?