Paruošiamas per: 3 val. 20 min.
Sudėtingumas: Lengvas
1) Riekelėmis supjaustyti šoninę; 2) Į didelį indą supjaustyti citrinas, 1 svogūną, įdėti šoninės kepsnelius, įdėti medaus, užbarstyti pipirais, druska, užpilti actą ir gerai išmaišyti. 3) Užlenkti, kad būtų apsamta marinato. Laikyti apie 10 valandų. Kepant laistyti marinatu. Iškepus kepsnius sudėti į didelį švarų indą, susmulkinti 2 svogūnus ir uždengus dantį gerai iškratyti.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |