Kategorijos
- Sveikas maistas
- Pigu ir greita
- Gurmanams
- Alkoholiniai
- Apkepai
- Blynų receptai
- Bulvių patiekalai
- Daržovių patiekalai
- Desertai, saldumynai
- Duonos patiekalai
- Featured
- Gėrimai, kokteiliai
- Gira
- Grybų patiekalai
- Iškylų receptai
- Įvairūs desertai
- Įvairūs patiekalai
- Jūros gėrybės
- Kalėdiniai patiekalai
- Karšti patiekalai
- Kava
- Kompotai
- Konservavimas
- Kruopų patiekalai
- Kūčių patiekalai
- Ledai ir šerbetai
- Makaronų patiekalai
- Marinavimas
- Mėsos patiekalai
- Miltiniai patiekalai
- Nealkoholiniai
- Padažai
- Paukštienos patiekalai
- Picos
- Pieno patiekalai
- Pyragai
- Receptai vaikams
- Saldainiai
- Salotos, garnyrai
- Sausainiai
- Sriubos
- Sumuštiniai
- Tortai
- Troškiniai
- Uogienės
- Uogų patiekalai
- Užkandžiai
- Vaisių patiekalai
- Žuvies patiekalai
Apkepti, sūriu įdaryti pomidorai
Aprašymas
Įdaryti pomidorai puikiai tiks bet kokiai progai. Pradžiuginsite tiek šeimos narius, tiek svečius.
Gaminimas
Pomidorai nuplaunami, nupjaustomos jų viršūnėlės ir šaukštu išgremžiamas vidus. Pagaminamas padažas, su pienu ar grietinėle ir miltais. Jis virinamas, kol tampa tirštas, o tada sumaišomas su tryniu. Į padažą sudedama plonais griežinėliais supjaustyta virta paukštiena ar kita mėsa, įberiama druskos, prieskonių, beveik pusė kubeliais supjaustyto sūrio, sudedama dalis išgremžto pomidorų minkštimo, viskas sumaišoma, pagardinama. Gale įmaišomas išplaktas baltymas.
Pomidorų vidus pasūdomas ir į juos sklidinai pridedama paruošto įdaro.
Įdaryti pomidorai sudedami į riebalais išteptą formą, įpilama sultinio arba vandens, baltojo vyno. Pomidorai apibarstomi tarkuotu sūriu, apšlakstomi sviestu ir kepami orkaitėje apie 20 min.
Ingredientai
- Baltasis vynas:100 ml.
- Citrinos sultys:truputis
- Druska:pagal skonį
- Fermentinis sūris:80 g.
- Kiaušinis:1 vnt.
- Miltai:10 g.
- muskato riešutas:pagal skonį
- Paukštiena:120 g.
- Petražolės:pagal skonį
- Pienas:1/8 l.
- Pomidorai:8 vnt.
- Sviestas:20 g.
Receptas #7666

Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Atsiliepimai ir vertinimai
Naujausi receptai
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |