Paruošiamas per: 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Tirštą baklažanų masę galima tepti ant duonos. Labai skanu :).
Baklažanai sudedami į sausą keptuvę ir kepami karštoje orkaitėje, kol suminkštėja, o jų odelė susiraukšlėja ir paruduoja.
Paskui jie ištraukiami iš orkaitės, apipilami šaltu vandeniu ir atsargiai nulupami mediniu ar plastmasiniu peiliu, nes nuo metalo keičiasi jų spalva.
Nulupti baklažanai šakute sumaigomi ir sumaišomi su tarkuotu česnaku, aliejumi, citrinos sultimis ir druska.
Taip pat petražoles galima dėti į masę bei jomis papuošti paštetą.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |