Greitoji paieška

Balandėliai

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Nuvalytam kopūstui išpjaunamas kotas, gūžė dedama į verdantį pasūdytą vandenį ir verdama 15 - 20 min. Tada kopūstas išimamas, leidžiama nutekėti vandeniui ir išskirstomas atskirais lapais.

Ryžiai nuplaunami, užpilami karštu vandeniu (vandens turi būti 2 kart daugiau nei ryžių) ir pastatomi, kad išbrinktų.

Riebi jautiena 2 - 3 kartus permalama, pridedama pakepintų svogūnų, pipirų, druskos, sudedami ryžiai ir išmaišoma.

Ant kiekvieno kopūstlapio dedama įdaro, suvyniojama voko forma, apvoliojama miltuose ir dedama į riebalais išteptą skardą ir apkepama. Paskui sudedama į puodą, užberiant tarkuotomis morkomis, užpilama karšto vandens, kad pusiau semtų, pridedama pomidorų tyrės, truputį pasūdoma ir uždengus troškinama apie 60 min.

Kai skysčio lieka nedaug, supilama grietinė.

Ingredientai

  • Druska:truputis
  • Grietinė:1 stiklinė
  • Jautiena:0,5 kg.
  • Kopūstai:800 g.
  • Miltai:2 šaukštai
  • Morka:1 vnt.
  • Pipirai:truputis
  • Pomidorų tyrė:2 šaukštai
  • Riebalai:2 šaukštai
  • Ryžiai:2 šaukštai
  • Svogūnai:2 vnt.
  • Žalumynai:pagal skonį
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?