Kategorijos
- Sveikas maistas
- Pigu ir greita
- Gurmanams
- Alkoholiniai
- Apkepai
- Blynų receptai
- Bulvių patiekalai
- Daržovių patiekalai
- Desertai, saldumynai
- Duonos patiekalai
- Featured
- Gėrimai, kokteiliai
- Gira
- Grybų patiekalai
- Iškylų receptai
- Įvairūs desertai
- Įvairūs patiekalai
- Jūros gėrybės
- Kalėdiniai patiekalai
- Karšti patiekalai
- Kava
- Kompotai
- Konservavimas
- Kruopų patiekalai
- Kūčių patiekalai
- Ledai ir šerbetai
- Makaronų patiekalai
- Marinavimas
- Mėsos patiekalai
- Miltiniai patiekalai
- Nealkoholiniai
- Padažai
- Paukštienos patiekalai
- Picos
- Pieno patiekalai
- Pyragai
- Receptai vaikams
- Saldainiai
- Salotos, garnyrai
- Sausainiai
- Sriubos
- Sumuštiniai
- Tortai
- Troškiniai
- Uogienės
- Uogų patiekalai
- Užkandžiai
- Vaisių patiekalai
- Žuvies patiekalai
Balandėliai
Gaminimas
Nuvalytam kopūstui išpjaunamas kotas, gūžė dedama į verdantį pasūdytą vandenį ir verdama 15 - 20 min. Tada kopūstas išimamas, leidžiama nutekėti vandeniui ir išskirstomas atskirais lapais.
Ryžiai nuplaunami, užpilami karštu vandeniu (vandens turi būti 2 kart daugiau nei ryžių) ir pastatomi, kad išbrinktų.
Riebi jautiena 2 - 3 kartus permalama, pridedama pakepintų svogūnų, pipirų, druskos, sudedami ryžiai ir išmaišoma.
Ant kiekvieno kopūstlapio dedama įdaro, suvyniojama voko forma, apvoliojama miltuose ir dedama į riebalais išteptą skardą ir apkepama. Paskui sudedama į puodą, užberiant tarkuotomis morkomis, užpilama karšto vandens, kad pusiau semtų, pridedama pomidorų tyrės, truputį pasūdoma ir uždengus troškinama apie 60 min.
Kai skysčio lieka nedaug, supilama grietinė.
Ingredientai
Receptas #7375
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Atsiliepimai ir vertinimai
Naujausi receptai
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |