Greitoji paieška

Balandėliai

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Nuvalytam kopūstui išpjaunamas kotas, gūžė dedama į verdantį pasūdytą vandenį ir verdama 15 - 20 min. Tada kopūstas išimamas, leidžiama nutekėti vandeniui ir išskirstomas atskirais lapais.

Ryžiai nuplaunami, užpilami karštu vandeniu (vandens turi būti 2 kart daugiau nei ryžių) ir pastatomi, kad išbrinktų.

Riebi jautiena 2 - 3 kartus permalama, pridedama pakepintų svogūnų, pipirų, druskos, sudedami ryžiai ir išmaišoma.

Ant kiekvieno kopūstlapio dedama įdaro, suvyniojama voko forma, apvoliojama miltuose ir dedama į riebalais išteptą skardą ir apkepama. Paskui sudedama į puodą, užberiant tarkuotomis morkomis, užpilama karšto vandens, kad pusiau semtų, pridedama pomidorų tyrės, truputį pasūdoma ir uždengus troškinama apie 60 min.

Kai skysčio lieka nedaug, supilama grietinė.

Ingredientai

  • Druska:truputis
  • Grietinė:1 stiklinė
  • Jautiena:0,5 kg.
  • Kopūstai:800 g.
  • Miltai:2 šaukštai
  • Morka:1 vnt.
  • Pipirai:truputis
  • Pomidorų tyrė:2 šaukštai
  • Riebalai:2 šaukštai
  • Ryžiai:2 šaukštai
  • Svogūnai:2 vnt.
  • Žalumynai:pagal skonį
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?