Paruošiamas per: 1 val. 10 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Kopūstą apverdame pasūdytame vandenyje. Ryžius išverdame. Šviežius grybus ištroškiname kartu su smulkiai supjaustytu svogūnu (arba galima naudoti saują džiovintų grybų, tada juos reikia pamirkyti ir išvirti). Kietai virtus kiaušinius smulkiai supjaustome. Ryžius ir grybus išmaišome su kiaušiniais, prieskoniais ir smulkiai supjaustytais petražolių lapais.
Suvyniojame balandėlius, užpilame grybų nuovirų ir troškiname.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |